Омега-3 (200 м'яких таблеток)
США
Omega-3 (200 softgels):180 EPA/120 DHA, 200 м'яких капсул
local_shippingДоставка товару за рахунок замовника Подробиці
Що таке Омега-3 і навіщо вони потрібні?
Омега-3 жирні кислоти (EFA), також відомі як поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК). Вони є похідними як тваринного, так і рослинного походження, хоча Омега-3 з риб'ячого жиру є найпоширенішою формою харчової добавки. Жирні кислоти становлять основну частину корисних жирів і є необхідними здоров'ю загалом. Оскільки організм не може виробляти незамінні жирні кислоти, ми повинні отримувати їх із їжі або додаткового джерела.
Що для нас означає: "Без потенційно небезпечного рівня ртуті, важких металів, ПАР, діоксинів та інших потенційно шкідливих речовин"?
Вся риба містить домішки через антропогенне забруднення або природні забруднення в морях і прісних водах. NOW Foods дбає, щоб усі продукти були перевірені на наявність забруднень. Усі продукти риб'ячого жиру оцінюються на наявність низки забруднюючих речовин. Тяжкі метали та ртуть перевіряються за допомогою складного приладу, і це тестування проводиться в лабораторії NOW на постійній основі. Стандарти NOW є жорсткішими, ніж у більшості інших виробників. Світовими стандартами та європейською комісією стандартів визнано високий рівень очищення жирних кислот від ПАР та діоксинів. Ці стандарти є стандартами безпеки.
У лабораторіях NOW Foods також тестуються риб'ячий жир за наявності інших забруднюючих речовин, таких як бактерії та патогенні мікроорганізми.З-за всіх додаткових стадій очищення (абсорбуючих технологій, молекулярної дистиляції) прийом риб'ячого жиру NOW, як правило, навіть безпечніший, ніж просто їсти рибу.
Навіщо NOW Омега-3 проходить молекулярну дистиляцію?
Риб'ячий жир Омега-3 отриманий з риби, спійманої в океанічних водах Норвегії та Перу і, як правило, проходить обробку з використанням високовакуумної молекулярної дистиляції. Ця технологія забезпечує виробництво високоякісних тригліцеридів EPA/DHA Омега-3 та зводить до мінімуму наявність домішок. Сардини, анчоуси та скумбрії – основні види риби, яка використовується у виробництві NOW Омега-3.
Спеціальне покриття капсули.
Спеціальні покриття кишковорозчинних капсул для молекулярно дистильованої Омега 3 захищає вміст капсули від шлункової кислоти. Під впливом шлункового соку капсула стає м'якою, але риб'ячий жир вивільняється тільки в кишечнику, під впливом лужного середовища. Це дозволяє людям вільно приймати риб'ячий жир Омега -3 не відчуваючи неприємного смаку самого риб'ячого жиру.
Не містить холестерину.
Підтримка серцево-судинної системи.
Рекомендації
по 2 капсули 1-3 десь у день їжі зі склянкою води. Не приймати на порожній шлунок. Для усунення неприємного запаху від риб'ячого жиру рекомендується приймати одночасно з кислою капустою, огірками або соками.
Склад
Склад продукту на 2 капсули:
Енергетична цінність 20 ккал
Загальний жир 2 г
Насичені жирні кислоти 0,5 г
Транс жири 0
Поліненасичені жирні кислоти 1 г
Мононенасичені жирні кислоти 0,5 г
Натуральний концентрат риб'ячого жиру 2г
Омега-3 жирні кислоти 680 мг
Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 360 мг
Докозагексаєнова кислота (DHA) 240 мг
Інші омега-3 жирних кислот 80 мг
Інші інгредієнти: Softgel капсула (желатин, гліцерин, вода) та вітамін Е (природний D-альфа-токоферол). Отриманий із риби (сардини, анчоуси, макрель). Вітамін Е із сої.
Природний концентрат риб'ячого жиру виготовляється під суворим контролем відповідності стандартам контролю якості. Проходять перевірку на відсутність потенційно небезпечних рівнів забруднюючих речовин (наприклад, ртуть, важкі метали, ПАР, діоксини та інші забруднюючі речовини).