Стериокс 20 л
Високоефективний рідкий концентрований безпінний дезінфекційний засіб для дезінфекції та миття.
local_shippingДоставка товару за рахунок замовника Подробиці
Склад
Активнодіюча речовина – надоцтова кислота (12,0-15,0%).
Антимікробна активність
Стериокс володіє винятково високою бактерицидною (в т. ч. туберкулоцидною), віруліцидною (включаючи найбільш стійкого до дії дезінфекційних засобів поліовірусу), фунгіцидною (в тому числі щодо дріжджових і цвілевих грибів) і спороцидною діями. Засіб не має селективної антимікробної дії і перешкоджає формуванню стійких штамів мікроорганізмів.
Властивості
Стериокс добре змішується з водою в будь-якому співвідношенні. Робочі розчини прозорі, мають помірний запах оцтової кислоти, мають мийні властивості, видаляють механічні, білкові, жирові забруднення; не фіксують органічні забруднення. Розчини не чинять шкідливої дії на об’єкти, виготовлені з нержавіючої сталі (в т. ч. хромової, хромонікелевої, аустенітної), лудженого заліза, алюмінію, скла, гуми (в т. ч. силіконової), кислотостійких пластмас (в т. ч. поліетилен, поліпропілен, полівінілхлорид), фторопласту (тефлон, вірон), деревини, кераміки, фарфору, фаянсу та поверхні з лакофарбовим, гальванічним, полімерним покриттям, з епоксидної смоли, емалі, гуми; допустима короткочасна обробка об’єктів з міді і її сплавів, оцинкованого заліза (можлива втрата кольору).
Застосування
Стериокс застосовується у вигляді водних робочих розчинів в концентрації 0,005-0,01% за діючою речовиною (надуксусной кислоті). При використанні засобу Стериокс на підприємствах харчової промисловості для обробки обладнання, інвентарю, тари і т. ін., що контактують з харчовою сировиною та готовою продукцією, залишки робочих розчинів в концентрації не більше 0,01% за надоцтовою кислотою дозволяється не змивати водою після закінчення обробки.
Медицина
Харчова промисловість
М'ясо-, птахо, рибо-, молокопереробна, теплиці, вирощування грибів, хлібопекарська і кондитерська, сироробна, олійно-жирова, пивобезалкогольна, виноробна, лікеро-горілчана, консервна, виробництво морозива, дитячого харчування, холодокомбінати.
Об'єкти обробки
Миття та дезінфекція технологічного обладнання, трубопроводи, комунікації, теплообмінне обладнання, резервуари, ванни, танки, посуд, тара, інвентар, термокамери, коптильні камери, камери охолодження, холодильні приміщення, варильні котли, обладнання для нарізки та упаковки, обладнання для сортування, миття , дезінфекції та переробки яєць; дезінфекція пляшок/бутлів в результаті перевірки остаточного ополіскування; дезінфекція овочів, фруктів, зерна; знезараження «крижаний» води в системах охолодження; консервація арматури і деталей (клапана, засувки, шланги); деконтамінації тушок птиці та знезараження шкаралупи яєць, дезінфекція повітря і вентиляційних систем.
Індустрія краси, СПА, фітнес
Транспорт
Залізничний, авто, водний, для перевезення харчових продуктів і сировини
Сфера обслуговування
Дитячі дошкільні та навчальні заклади
Виробник BALTIACHEMI (Естонія)